Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 | 15:18

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον Γενικό Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο.

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Χρήστου Βρεττάκου και του Γενικού Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο. Αρχιμανδρίτη Δρ Νικοδήμου Φαρμάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο συνοδικό μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν προσκλήσεως της Ε.Κ.Υ.Ο. με θέμα το εμβληματικό αναπτυξιακό έργο σε εκκλησιαστικό ακίνητο 3.000 στρεμμάτων που έχει ήδη χαρακτηριστεί στρατηγικής σημασίας, με απόφαση της αρμόδιας κυβερνητικής επιτροπής.

Ο Δήμαρχος  κ. Βρεττάκος,  συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ Μιλτιάδη Θεόδοτο ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο -ιδίως για το σημαντικό περιβαλλοντικό πρόσημο αυτής της πρωτοβουλίας- καθώς και για ζητήματα που αφορούν ειδικά τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και προσκάλεσε τον Γενικό Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο. να επαναλάβει την σημερινή ενημέρωση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο π. Νικόδημος Φαρμάκης αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόσκληση, ενω η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αποτελεί την απαρχή της συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και το κοινό καλό.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ