Σάββατο 28 Μαΐου 2022 | 17:07

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον Μακαριώτατο και σχετικά με την πορεία και εξέλιξη του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Προσκυνηματικών Χώρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την χαρά του για το εν λόγω πρόγραμμα όπως και την ευχή του να αποτελέσει οδοδείκτη και για την συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων μητροπόλεων στην πατρίδα μας.

«Η αδιάκοπη και σωστή συνεργασία μεταξύ των Μητροπόλεων και των Περιφερειών σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και όλοι οι Μητροπολίτες στην Εκκλησία της Ελλάδος εργαζόμαστε προς αυτό τον σκοπό», τόνισε ο κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη γιατί έφερε σε πέρας ένα σημαντικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα, σχετικά με τη χρηματοδότηση των μητροπόλεων, για έργα αποκατάστασης και συντήρησης των ιστορικών ναών, μέσω των κατά τόπους περιφερειών.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την εξέλιξη του προγράμματος, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης αντάλλαξαν ευχές για ένα ευλογημένο και ειρηνικό Πάσχα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ