Δε, 15/07/24 | 6:05

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Καθολικό Πατριάρχη του Αρμενικού Καθολικού Οίκου της Κιλικίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συνάντηση με τον Καθολικό Πατριάρχη του Αρμενικού Καθολικού Οίκου της Κιλικίας κ. Rafael Bedros IA’ είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Καθολικό Πατριάρχη και την συνοδεία του και εξέφρασε την χαρά του για την ανταλλαγή των σκέψεων και την αλληλοϋποστήριξη των λαών.

Από την πλευρά του ο κ. Rafael Bedros ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την ευγένεια του και αναφέρθηκε στον αμοιβαία αγάπη. Επίσης, υπογράμμισε την κοινή ιστορία και τις σχέσεις των δύο λαών.

Στην συνάντηση παρέστησαν, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος και ο Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σωτηριάδης.

Την ίδια στιγμή συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Παπαθανάση είχε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος. Κατόπιν, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθήνας κ. Παύλος Γερουλάνος. Σ

την συνέχεια είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της Forthnet – NOVA κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλο κι αμέσως μετά με τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεράσιμος Σιάσος και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Νικόλαος Αρκαδόπουλος επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο κ. Σιάσος συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για το σημαντικό κοινωνικό και πνευματικό του έργο. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τους καθηγητές και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία της Ιατρικής Σχολής με την Εκκλησία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ