Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 7:48

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΡΗΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη Νέα Υόρκη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο για το σπουδαίο ποιμαντικό, πνευματικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία φέτος γιορτάζει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυσή της.

“Η Εκκλησία αποτελεί πυρήνα συσπείρωσης του Ελληνισμού στις ΗΠΑ και στέλνει μήνυμα για την ενότητά του σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός εξαίροντας στη συνέχεια τη συμβολή της Αρχιεπισκοπής στην πνευματική ζωή, την εκπαίδευση και την κοινωνικο-πολιτιστική δραστηριότητα των ομογενών στις ΗΠΑ, για τους οποίους αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός επεσήμανε μάλιστα ότι χάρη στο πολυδιάστατο έργο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έχει ενισχυθεί σημαντικά η θέση της ελληνορθόδοξης κοινότητας στις ΗΠΑ, ενώ ενημερώθηκε από τον κ. Ελπιδοφόρο και για τα σημαντικότερα τρέχοντα ζητήματα της ελληνικής ομογένειας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ