Σάββατο 13 Απριλίου 2024 | 3:15

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Συλλυπητήρια του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για τα θύματα του τραγικού ατυχήματος στη Λιβύη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των τριών θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στη Λιβύη εκφράζει ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος ενώ παράλληλα εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Σημειώνεται, ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος συμμετέχοντας σε αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στο κράτος της Λιβύης.

Αναλυτικά η ανακοινώση του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Η Α. Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, πληροφορηθείς μετά βαθυτάτης οδύνης τον αδόκητο θάνατο των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος συμμετέχοντας στη αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στο κράτος της Λιβύης, το οποίο αποτελεί κανονικώς εκκλησιαστική Επαρχία του Πατριαρχικού Θρόνου Αλεξανδρείας, καθώς και των δύο διερμηνέων τους, που είναι τα παιδιά του προσφιλεστάτου Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητος Βεγγάζης, εκφράζει πατρικώς ολόθυμες συλλυπητήριες ευχές προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος και προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ στους τραυματίες απευθύνει εγκάρδιες ευχές για τάχιστη ανάρρωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ