Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 | 5:42

Σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την πρόσληψη ιερέων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από το σάλο που προκλήθηκε για την πρόσληψη τεσσάρων χιλιάδων ιερέων. 

Μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι απαντά στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, η αξιωματική αντιπολίτευση έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τη δήλωση αυτή μέσω του κυβερνητικού της εκπροσώπου, εξαπολύοντας παράλληλα δριμύ επίθεση προς την Κυβέρνηση, επικαλούμενη πως δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε αναφορά για την πρόσληψη των ιερέων από τον πρόεδρο του κόμματος. 

 “Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

“Διαψεύδει τις διαρροές που η Κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση τεσσάρων χιλιάδων ιερέων”, συμπλήρωσε ο κ. Ηλιόπουλος για να επιτεθεί στη συνέχεια στον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέγοντας πως “μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το βάθος της πολιτικής του σκέψης”, κατέληξε ο εκπρόσωπος τύπου της αντιπολίτευσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο η Κυβέρνηση την παρούσα στιγμή δεν προτίθεται να ικανοποιήσει ένα τέτοιο αίτημα, καθώς ο ετήσιος προϋπολογισμός έχει ήδη κλείσει. Δεν αποκλείει πάντως να επανεξετάσει το αίτημα της Εκκλησίας σε μια μεταγενέστερη χρονική στιγμή, όταν και τα οικονομικά της χώρας θα βρίσκονται σε μια ευνοϊκότερη θέση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ