Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 | 1:14

ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΟΘΥΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

Συγχαρητήριο γράμμα προς τον νέο Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας απέστειλε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συγχαρητήριο πατριαρχικό γράμμα απέστειλε σήμερα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος προς τον νέο Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νικόλαο Χριστοδουλίδη με αφορμή την εκλογή του.

“Ευρισκόμενοι σε ιεραποστολική αποδημία στην όμορφη χώρα της Κένυας, μετά χαράς επληροφορήθημεν την επάξια εκλογή σας ως Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου για την οποία σας συγχαίρουμε εγκαρδίως”, σημειώνει ο κ. Θεόδωρος.

Προσθέτει δε “με ισχυρή την παρακαταθήκη των αφοσιωμένων εις το ιερό καθήκον Προκατόχων σας και όπλο σας την ενωτική και αγωνιστική διάθεση του ηρωικού Κυπριακού λαού, είμεθα βέβαιοι ότι θα προσθέσετε μία ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορική διαδρομή του έθνους”.

Ο Πατριάρχης καταλήγει ωστόσο εκφράζοντας τα ολόθυμα συγχαρητήριά του. “Ευχόμεθα εκ μέσης καρδίας πλήρη επιτυχία και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων σας στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τους παρόντες δυσκόλους καιρούς και τις κρίσιμες συγκυρίες, επ΄ωφελεία και προόδω της μαρτυρικής και ευλογημένης Μεγαλονήσου. Σας διαβεβαιούμε για την στήριξη μας σε αυτό”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ