Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Λιμενάρχης Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα ο νέος κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) Δημήτριος Νέζης, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τα καθήκοντά του.

Ο νέος Λιμενάρχης ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, διαβεβαιώνοντας για την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, μεταξύ του Λιμεναρχείου και της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Νέζη για την επίσκεψη και του ευχήθηκε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του.

Να σημειωθεί ότι ο νέος Λιμενάρχης έχει υπηρετήσει σε διάφορες επιτελικές θέσεις του Λιμενικού Σώματος, ενώ από το 2020 υπηρετούσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας με τελευταία καθήκοντα αυτά του Υπολιμενάρχου.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV