Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 4:36

ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας μετέβη την Τρίτη ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος όπου τέλεσε την ακολουθία παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Πέτρο Χατζήρη στον Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Ο κ. Ιερώνυμος, που συνοδευόταν από τον πρωτοσύγκελλο της μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Μουρτζανό και πλειάδα κληρικών, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή ευόδωση των προσπαθειών του στη νέα Διοίκηση και ευλογία από Θεού να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Ο Νέος Διοικητής της 1ης Στρατιάς στο μητροπολίτη Λαρίσης

Σήμερα το πρωί, τον μητροπολίτη Λαρίσης επισκέφτηκε στα πλαίσια της καθιερωμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο νέος Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Τσιόπλος, στην αίθουσα θρόνου του επισκοπείου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στην πόλη της Λάρισας, του ευχήθηκε να έχει την ευλογία του Κυρίου ώστε να ανταπεξέλθει επάξια στα νέα του καθήκοντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ