Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 11:32

Σταγών: Δοξάζω τον Θεό που βρίσκομαι ανάμεσα σε φιλόξενους και καλοσυνάτους ανθρώπους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος προς όλους εκείνους που τον θυμήθηκαν και φέτος και του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.

“Εκφράσατε την αγάπη σας προς την ελαχιστότητά μου με όμορφα λόγια για το πρόσωπό μου με ευλογημένες προσρήσεις και εγκάρδιες ευχές”, ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Θεόκλητος, αφού λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που περνά η πατρίδα μας επέλεξε να μην εορτάσει και πρόσθεσε πως “η αγάπη μου προς όλους σας είναι δεδομένη και διαρκώς δοξάζω τον πανάγαθο Θεό και την Μεγαλόχαρη, που με αξίωσαν να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που γνωρίζουν να σέβονται και να αγαπούν τους κληρικούς, καλοσυνάτους και ευγενείς, αρχοντικούς και φιλόξενους”.

Κλείνοντας, ο μητροπολίτης Σταγών αντευχήθηκε “μέσα από τα βάθη της ψυχής μου με ευγνωμοσύνη προς όλους και πολλή πατρική αγάπη, ο Θεός δια πρεσβειών της Θεοτόκου και του αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου, του οποίου το όνομα αναξίως φέρω, να χαρίζει σε όλους πλούσια τα ελέη του, υγεία, δύναμη, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία και κάθε καλό”, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

Ο κ. Θεόκλητος, που εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της τοπικής εκκλησίας, έχει κερδίσει με την απλότητα και την αγάπη του τις καρδιές και το σεβασμό όλων των ανθρώπων, αφού ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται αθόρυβα, ταπεινά και συστηματικά, όπως ακριβώς και ο μακαριστός προκάτοχός του, κυρός Σεραφείμ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ