Σάββατο 1 Απριλίου 2023 | 17:08

ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ

Στα καθήκοντά του επιστρέφει ο μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στα καθήκοντά του επιστρέφει κανονικά ο μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και ανάρρωνε στην οικία του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η μητρόπολη ενημερώνει τους πιστούς ότι από σήμερα λειτουργούν κανονικά και τα γραφεία της.

Παράλληλα, ο ιεράρχης εκφράζει προς όλους ευχαριστίες για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε όλη αυτή την περίοδο, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τους συνεργάτες του που νόσησαν από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μητρόπολης Ρεθύμνης

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, τα γραφεία της, επανέρχονται σε κανονική λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επανερχόμενος στα καθήκοντά του, εκφράζει προς όλους ευχαριστίες για τα μηνύματα συμπαράστασης, όλη αυτή την περίοδο, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τους συνεργάτες του, οι οποίοι νόσησαν από τον Κορωνοϊό.

Ο Σεβασμιώτατος αύριο θα ευρεθεί στην Αθήνα για τη συμμετοχή του σε Συνοδική Επιτροπή της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Στις Ιερές Ακολουθίες του Μεγάλου Κανόνος και του Ακαθίστου Ύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ρεθύμνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ