Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 11:47

ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ

Σπουδαστές της σχολής αστυφυλάκων συμμετείχαν σε πρόγραμμα επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του ιδρύματος ποιμαντικής επιμόρφωσης της αρχιεπισκοπής Αθηνών που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη σχολή δοκίμων αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Στο πρόγραμμα που είχε ως θέμα «η επίδραση και οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στον σύγχρονο άνθρωπο», συμμετείχαν σπουδαστές της σχολής ενώ οι επιτυχόντες έλαβαν πιστοποιήσεις, τις οποίες απένειμε την Δευτέρα ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Ο κ. Δαμασκηνός αφού πρώτα μίλησε για την χριστιανική θεώρηση του χρόνου ως ευκαιρίας πρωτίστως καλλιέργειας ήθους και αρετών και δευτερευόντως απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων, ακολούθως συνεχάρη τη διοίκηση της σχολής για την πρωτοποριακή αυτή δράση, μεταφέροντας συγχρόνως σε όλους την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου.

Παράλληλα, ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου τόνισε πως ο σκοπός του ιδρύματος δεν περιορίζεται στην επιμόρφωση μόνο των κληρικών και των στελεχών της εκκλησίας αλλά έχει ευρύτερο ορίζοντα αποδεκτών, όπως τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, των ενόπλων δυνάμεων και άλλων φορέων κοινωνικής δράσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ