Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 | 5:30

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Σουηδίας: “Ελπιδοφόρο το μήνυμα από την συμμετοχή αρκετών νέων και ζευγαριών στην θεία λειτουργία”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στο εκκλησίασμα μίλησε την Κυριακή αμέσως μετά το πέρας της λατρευτικής συνάξεως στον καθεδρικό ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης ο μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας για το σημερινό απόσπασμα από τον Ευαγγελιστή Λουκά το οποίο αποκαλύπτει το θεμελιακό γεγονός στην ζωή μας ως πιστών αυτό της μετοχής μας στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας όπου γινόμαστε σύσσωμοι, σύναιμοι και σύμψυχοι με τον δημιουργό μας.

Ο μητροπολίτης Σουηδίας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το μήνυμα που προέρχεται από την συμμετοχή αρκετών νέων στην θεία λειτουργία, καθώς και πολλών νέων ζευγαριών και παρουσίασε το μουσικό τμήμα νεότητος του Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης, στο οποίο συμμετέχουν ταλαντούχοι νέοι, οι οποίοι έλαβαν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν συναυλία Χριστουγεννιάτικης παραδοσιακής μουσικής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε πρωτίστως τον κ. Νικόλαο Κίτσιο, ο οποίος παρά τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις, εξακολουθεί να συνδράμει την μητρόπολη και να καλύπτει μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας ζωντανές αναμεταδόσεις των θείων λειτουργιών, τις ραδιοφωνικές παραγωγές της τοπικής εκκλησίας και κάθε πρωτοβουλία που σχετίζεται με τη νεότητα.

Ακολούθως, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους νέους που κοπίασαν και προετοίμασαν την συναυλία και πληροφόρησε τους πιστούς ότι θα ανανεωθεί το μουσικό ραντεβού την Κυριακή του Θωμά στις 23 Απριλίου, όπου το μουσικό τμήμα της νεολαίας του καθεδρικού ναού θα παρουσιάσει πασχαλινή συναυλία ανήμερα της εορτής του πολιούχου και προστάτου του ως άνω ναού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ