Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 16:17

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Σημαντική διάκριση για τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει συνεισφέρει πολλά επί 187 έτη στην έρευνα της επιστήμης της Θεολογίας στην Ακαδημαϊκή κοινότητα, στην Εκκλησία και στην ελληνική κοινωνία.

Το έργο της αν και πανθομολογούμενο ουδέποτε έτυχε της διεθνούς αναγνώρισης από τους πιστοποιημένους οίκους αξιολόγησης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καθώς δεν είχαν λάβει χώρα οι δέουσες ενέργειες για τη συμπερίληψή της στους δείκτες της παγκόσμιας κατάταξης των Πανεπιστημίων.

Στις 22 Μαρτίου για πρώτη φορά η Θεολογική Σχολή έλαβε την τιμητική διάκριση της κατάταξής της μεταξύ των 140 καλύτερων Σχολών στον κόσμο στο γνωστικό πεδίο «Θεολογία, Θεογνωσία και Θρησκευτικές Σπουδές» από την QS (Quacquarelli Symonds).

Πρόκειται για μία τιμητική αναγνώριση του πολυδιάστατου έργου που επιτελούν όλοι, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες και φοιτητές. Επί δύο έτη η Κοσμητεία και η διοίκηση του Πανεπιστημίου εργάστηκαν με ζήλο αθόρυβα και στοχευμένα για την προβολή και ανάδειξη του πολυσήμαντου έργου που επιτελείται από όλους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ