Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 | 19:25

Σέρβοι Ιεροσπουδαστές στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Οι Ιεροσπουδαστές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελιγραδίου “Άγιος Σάββας”, πραγματοποίησαν πολυήμερη εκδρομή στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, εκκλησιάσθηκαν στο Ναό της αγίας Μαρίνης. Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης και ο ομοεθνής τους εφημέριος στο Ναό μας, ιερομόναχος Ευσέβιος Μεάντζια.

Τα παιδιά έψαλλαν κατά την Θεία Λειτουργία, προσκύνησαν στο παρεκκλήσι του αγίου Νεκταρίου, ξεναγήθηκαν στο πνευματικό κέντρο και παρακάθισαν σε πρωινό γεύμα στην αίθουσα δεξιώσεων του ναού “πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης”.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, τελευταία μέρα της παραμονής τους στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, τους επισκέφθηκε στο χώρο διαμονής του. Ευχήθηκε καλή επιστροφή και τους αποχαιρέτησε, προσφέροντας τους ενθυμήματα για την επίσκεψη τους στο Ναό. Ένας ψηφιακός δίσκος αφιερωμένο στην Παναγία, έκδοση του Ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ένα τεύχος που εκδόθηκε το 2011 από το ναό, αφιερωμένο στο 30 χρόνια αρχιερατείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και άλλα είδη ευλαβείας.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ