Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 5:32

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

Σε ποινική διαμεσολάβηση δέχτηκαν από κοινού να πάνε ο ιερέας από το Πήλιο με τη σύζυγό του

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο κατηγορούμενος ιερέας από το Πήλιο ο οποίος την περασμένη Παρασκευή πέρασε την νύχτα του στο κρατητήριο μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι την χτύπησε και ότι “έσπασε” το σπίτι.

Ωστόσο από κοινού δέχθηκαν ότι συναινούν να πάνε σε ποινική διαμεσολάβηση ώστε να επιλύσουν τις ενδοοικογενειακές διαφορές τους και παράλληλα αίρονται και οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί στον ιερέα, δηλαδή να μην πλησιάσει την συζυγική εστία και να μην πλησιάζει την πρεσβυτέρα πιο κοντά από τα εκατόν πενήντα μέτρα.

Η πρεσβυτέρα από το προηγούμενο Σάββατο ζήτησε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ιερέα συζύγου της παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο της λεκτικής βίας, των εντάσεων, των φωνών και της χειροδικίας, είχαν σημειωθεί και κατά το παρελθόν όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί το πρακτικό της ποινικής διαμεσολάβησης και στις 4 Ιουλίου θα επιστρέψει το ζευγάρι (παπάς και παπαδιά) στο δικαστήριο, έχοντας πια ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαμεσολάβασης ώστε να τεθεί στο αρχείο η ποινική δίωξη του ιερέα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ