Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 4:53

ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ

Σε μοναστήρι κρυβόταν δράστης κατηγορούμενος για δολοφονία – έκπληκτοι οι μοναχοί

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με έναν 29χρονο ο οποίος μετά τη δολοφονία ενός 50χρονου στο Γκάζι τον περασμένο Σεπτέμβριο κρύφτηκε για οχτώ ολοκλήρους μήνες σε μοναστήρι στο Πόρτο Ράφτη. 

Ο  δράστης είχε προφασιστεί μάλιστα στους μοναχούς ότι θέλει να μπει στη μονή για πνευματική ανάταση και για το λόγο του ότι επιθυμεί να ξεκόψει από τα ναρκωτικά. 

Την περασμένη Τρίτη ωστόσο ο 29χρονος βγήκε από το μοναστήρι και συνάντησε σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη τον πατέρα και την αδερφή του και εκεί οι αστυνομικοί που παρακολουθούσε την οικογένειά του τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρουσία του δράστη στο μοναστήρι συμπίπτει χρονικά με τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του θύματος. Ο 29χρονος είχε τσακωθεί μέσα σε κλαμπ στο Γκάζι με 50χρονο, τον οποίο χτύπησε με αγριότητα στο κεφάλι καθώς έφευγε από το μαγαζί, ενώ το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο μοναχός που ζει επί 33 χρόνια στο μοναστήρι της Λαυρεωτικής όπου κρύφτηκε ο δράστης, ανέφερε πως όσο ζούσε στους κοιτώνες της μονής ήταν καλοπροαίρετος άνθρωπος και προσέφερε βοήθεια στο μοναστήρι χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ