Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 | 11:49

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σαλαμίνα: Συνελήφθη παλαιοημερολογίτης ιερομόναχος για ασέλγεια σε ανήλικο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στη Σαλαμίνα ένας 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας διωκόμενος με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του ιερέα σχηματίστηκε από την Υ.Π.Α. δικογραφία προανάκρισης για τα ανωτέρω αδικήματα, καθώς όπως προέκυψε, σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του 2023, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του πατέρα του ανήλικου θύματος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι τους και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων του, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 12χρονου (πλέον) παιδιού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την περασμένη Τετάρτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Επίσης, διενεργήθηκε ενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού που λειτουργούσε ως ιερέας και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο ιερέας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Ο συλληφθείς σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά/Τμήμα Εκτελέσεων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ