Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 12:49

ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ρωγών: “Αν αποδειχθούν αυτά που λέγονται για τον ιερέα, τα πράγματα θα πάρουν τη νόμιμη οδό και από πλευρά εκκλησίας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, συνέστησε ο επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος, αναφερόμενος στον κληρικό που κατηγορείται, για το βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

«Ας μην βιαζόμαστε γιατί τώρα είμαστε υπό τον πανικό, υπό την αγωνία, υπό το καθεστώς προφανώς και της οργής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλόθεος που χθες, επισκέφτηκε τον ναό που λειτουργούσε ο ιερέας, μετά το πέρας της Κυριακάτικης θείας λειτουργίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως, «θα πρέπει πάντα να περιμένουμε το τέλος που καταλαγιάζουν όλα και φαίνεται η αλήθεια», διευκρινίζοντας συγχρόνως πως προφανώς και αν αποδειχθούν αυτά, «θα πάρουν τη νόμιμη και σωστή οδό και από πλευρά εκκλησίας», επεσήμανε μιλώντας στην ert.

“Δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα”

Απο την άλλη ωστόσο, ο συνεφημέριος του κατηγορουμένου ιερέα, υπογράμμισε πως, «δεν είχε έρθει κάποιος να μας πει προσέξτε το συνεφημέριό σας. Όταν ξαφνικά ακούς κάτι τέτοιο, για έναν άνθρωπο που είσαι τουλάχιστον τη μισή μέρα μαζί του, πέφτεις από τα σύννεφα. Περιμένουμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Είμαστε και εμείς σε αναμονή», επεσήμανε ο π. Αγαθάγγελος τονίζοντας μάλιστα ότι, «δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα».

Παρακολούθησε το σχετικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ