Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 12:48

ΠΑΡΕΣΤΗ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στο Ρέθυμνο η γενική συνέλευση και η ημερίδα του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στο κέντρο πολιτισμικής και κοινωνικής διακονίας της μητροπόλεως Ρεθύμνης φιλοξενήθηκε το Σάββατο η γενική συνέλευση και η ημερίδα του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων.

Προηγήθηκε θεία λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρέθυμνου κ. Προδρόμου, ενω τελέσθηκε και τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των αοιδίμων θεολόγων οι οποίοι υπηρέτησαν στα σχολεία της Κρήτης.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε το διοικητικό συμβούλιο του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων και τους λοιπούς παρόντες θεολόγους από όλη την Κρήτη, ευχήθηκε η γενική αυτή συνέλευση και η ημερίδα να είναι εποικοδομητικά με πνεύμα ενότητος και αγάπης για το καλό του μαθήματος των θρησκευτικών.

Στην έναρξη των εργασιών της ημερίδας παρέστη ικανός αριθμός θεολόγων από ολόκληρη την Κρήτη, ενώ την τίμησε με την παρουσία του και ο μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός. Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και συμπροβληματισμός γύρω από θέματα της επικαιρότητας, για τις προκλήσεις των καιρών και τη μαρτυρία του θεολόγου στο σύγχρονο σχολείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ