ΔΙΝΕΙ ΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Προβληματισμός από τις ενέργειες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων που πήγε στην Πόλη για να δει τον Τ. Ερντογάν

«Ας μην δίνουν πνευματικοί ηγέτες, ορθόδοξοι, λαβή στην Τουρκία, να κονταίνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο και να στέλνει λανθασμένα μηνύματα» είπε με νόημα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου σχολιάζοντας την επιλογή του Πατριάρχη Θεόφιλου να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο απουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

«Τώρα είδαμε ότι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μετέβη στην Κωνσταντινούπολη τη στιγμή που ο Οικουμενικός Πατριάρχης ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηβασιλείου που σημείωσε ότι «Η Τουρκία επιχειρεί να εργαλειοποιήσει ορθόδοξους πνευματικούς ηγέτες, από τη μία για να στείλει μήνυμα ότι δήθεν συμμετέχει ενεργά στον διαθρησκευτικό διάλογο, και από την άλλη γιατί θα ήθελε πολύ να κονταίνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο…».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ορθόδοξος Προκαθήμενος και μάλιστα Έλληνας μεταβαίνει την Κωνσταντινούπολη και δεν επισκέπτεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV