Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 5:58

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πρωθυπουργός προς Σερρών: “Επιθυμώ ειλικρινώς την γόνιμη συνεργασία με την εκκλησία μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Σε κλίμα εγκαρδιότητος πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Σέρρες η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο στο πλαίσιο της επισκέψεως του Πρωθυπουργού στην πόλη.

Ο Θεολόγος, αφού ευχήθηκε καλό μήνα στον υψηλό επισκέπτη και από Θεού ευόδωση των προσπαθειών του για την πρόοδο και ευημερία της Πατρίδος μας ευχαρίστησε τον κ. Πρωθυπουργό για την επίσκεψή του και κυρίως για την καλή διάθεση που επιδεικνύει για τα θέματα της Εκκλησίας. Όλως ιδιαιτέρως τον παρακάλεσε να έχει την μέριμνά του για τον ακριτικό νομό Σερρών. Ένα νομό με πολλές δυνατότητες αλλά και ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο κ. Πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε θερμώς για την υποδοχή και φιλοξενία αντευχήθηκε καλό μήνα και καλό εκκλησιαστικό έτος στον Σεβασμιώτατο και τόνισε ότι επιθυμεί ειλικρινώς την γόνιμη συνεργασία με την Εκκλησία μας, η οποία επιτελεί ένα σπουδαίο πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο επ’ ωφελεία του λαού. Υπογράμμισε μάλιστα την ανάγκη καλλιέργειας από όλους κλίματος ενότητος και ομοψυχίας ως προϋπόθεση για την ευημερία και ευστάθεια της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος ωστόσο προσέφερε στον κ. Πρωθυπουργό έναν ζωγραφικό πίνακα φιλοτεχνημένο από Σερραίο ζωγράφο και εκδόσεις της μητροπόλεως για τα οποία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως θερμότατα ευχαρίστησε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ