Δε, 22/07/24 | 20:29

Πρωθυπουργός για Πολιούχο Θεσσαλονίκης: Έπρεπε να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO| Αναστάσιος Βόπης Στην κριτική που του άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για τον φετινό εορτασμό του αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, θέλησε να απαντήσει από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός επιδιώκοντας να κάνει μια αυτοκριτική της Κυβέρνησης, σημείωσε πως “το λέω ξεκάθαρα. Ειδικά στο ζήτημα της Θεσσαλονίκης πιστεύω ότι αν όλοι γυρίζαμε το ρολόι του χρόνου πίσω θα έπρεπε να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα νωρίτερα”.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε παράλληλα πως “η ευθύνη μας βαραίνει όλους. Πρώτα από όλους την Κυβέρνηση και μετά τους τοπικούς άρχοντες”, ενώ άφησε αιχμές και προς την Εκκλησία για τον χειρισμό της εορτής του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης λέγοντας πως “ευθύνες ενδεχομένως έχουν και όλοι όσοι επεδίωξαν να εορτάσουμε έτσι έστω όπως εορτάστηκε τελικά ο φετινός εορτασμός του αγίου Δημητρίου”.

Κλείνοντας το θέμα αυτό, ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε πως “η αλήθεια είναι ότι στη Θεσσαλονίκη η ταχύτητα της αύξησης των κρουσμάτων μας έδωσε την δυνατότητα να πούμε ότι ναι πέσαμε έξω στην εκτίμησή μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ