Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 10:21

Πρωτάθλημα ξανά, ο Άγιος Στυλιανός Γκύζη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με τον τίτλο του Πρωταθλητή του 10ου Διενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2017-2018 επέστρεψε στην Ενορία μας για όγδοη συνεχή χρονιά η Ποδοσφαιρική Ομάδα Λυκείου του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Το Διενοριακό Πρωτάθλημα έλαβε μέρος στις νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις της «Σιβιτανιδείου» Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων στην Καλλιθέα και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι πρώτες νίκες ήρθαν για την ομάδα του Λυκείου από την πρώτη αγωνιστική. Έφτασε σχετικά εύκολα στον μεγάλο τελικό όπου την περίμενε κρίσιμος αγώνας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη αναμετρήθηκε με την Ενορία του Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου Άρεως, σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, από την έναρξη μέχρι τη λήξη. Τελικό αποτέλεσμα 4 – 2 υπέρ της Ενορίας του Αγ. Στυλιανού Γκύζη και έτσι ήρθε άλλο ένα κύπελλο στην Ενορία μας.

Εξίσου σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας παίχτηκε και στην κατηγορία του Δημοτικού όπου η Ενορία μας κατέκτησε την τρίτη θέση ύστερα από έναν πολύ όμορφο αγώνα με την Ενορία της Κοιμ. Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου Τουρκοβουνίων, ένας αγώνας που πραγματικά ωφέλησε παιδία και μεγάλους διότι το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» έγινε πράξη από τα παιδιά και των δυο Ενοριών μέσα στο γήπεδο. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά η συμμετοχή, η γνωριμία και η χαρά που απέκτησαν τα παιδία μέσα από το Πρωτάθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδία της ομάδας ποδοσφαίρου Γυμνασίου που κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές και το θερμό μας χειροκρότημα.

Αλλά οι επιτυχίες της Ενορίας μας, δεν τέλειωσαν μόνο στο ποδόσφαιρο. Στην όμορφη Γιορτή Αθλητισμού που διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το Σάββατο 13 Μαΐου 2018, παιδιά από τις Νεανικές Συντροφιές μας, αγωνίστηκαν στο στίβο 100, 150 και 200 μέτρων αντίστοιχα. Επίσης δεν ήταν λίγες οι συμμετοχές αλλά και οι διακρίσεις στα υπόλοιπα αθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ και σκάκι.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους επιτυχίες! Συγχαρητήρια και στους Γονείς των παιδιών.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πολύ όμορφη Γιορτή Αθλητισμού που διοργάνωσε. Περάσαμε Υπέροχα !!

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας
Ιερού Ναού Αγ. Στυλιανού Γκύζη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ