Στο πλευρό της Πυροσβεστικής η Μητρόπολη Λήμνου

Την αμέριστη συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στο δύσκολο έργο των πυροσβεστών εξέφρασε ο κ. Ιερόθεος, υποδεχόμενος τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Αιγαίου και Κρήτης.

Η συνάντηση με τον Υποστράτηγο Μιχάλη Σεληνιωτάκη στο επισκοπείο της Λήμνου δεν είχε απλώς εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά επιβεβαίωσε την κοινή γραμμή δράσης απέναντι στις φυσικές καταστροφές που απειλούν τη νησιωτική Ελλάδα.

Ο Μητροπολίτης Λήμνου εστίασε στην καθημερινή μάχη που δίνουν τα στελέχη του Σώματος, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθειά τους ξεπερνά πολλές φορές τα όρια της απλής άσκησης καθήκοντος και αγγίζει την αυταπάρνηση.

Απευθυνόμενος στον νέο Συντονιστή και την ακολουθία του, ευχήθηκε υγεία και δύναμη, κάνοντας ειδική αναφορά στους προστάτες της Πυροσβεστικής, τους αγίους Τρεις Παίδες, ως πνευματικό στήριγμα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Από την πλευρά της, η Ιερά Μητρόπολη δεσμεύτηκε να βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και απόλυτη συνεργασία με τις πυροσβεστικές αρχές, συνδράμοντας όποτε οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Η επίσκεψη, στην οποία συμμετείχε και ο υποδιοικητής της τοπικής Πυροσβεστικής, επισφραγίστηκε με τις ευχές του κ. Ιερόθεου για μια παραγωγική θητεία και την απονομή αναμνηστικού δώρου στον κ. Σεληνιωτάκη.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV