ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Στο πλευρό του Πατριάρχη των Κοπτών ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Την αμέριστη συμπαράσταση και το ειλικρινές του ενδιαφέρον προς τον Πατριάρχη των Κοπτών Tawadros II εξέφρασε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, σπεύδοντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

Ο Προκαθήμενος της Κοπτικής Εκκλησίας, ο οποίος υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην Αυστρία, δέχθηκε τις θερμές ευχές του κ. Θεοδώρου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν τους δύο θρησκευτικούς ηγέτες.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας διαβεβαίωσε τον κ. Tawadros πως τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμο το πλήρωμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής προσεύχονται για την ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Η επικοινωνία αυτή, πέραν του ανθρώπινου χαρακτήρα της, ανέδειξε την βαθιά αδελφική σχέση και τον αμοιβαίο σεβασμό που χαρακτηρίζει τη σχέση των δύο Προκαθημένων.

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης των Κοπτών ευχαρίστησε θερμά για την εκδήλωση αγάπης και συμπαράστασης.

Ο κ. Θεόδωρος, κλείνοντας, ανέπεμψε δέηση προς τον Θεό ώστε ο κ. Tawadros να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σύντομα στα υψηλά και πολυεύθυνα καθήκοντά του.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV