Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 12:44

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Πήλιο: Μοναστήρι εξέδωσε ημερολόγιο κατά του εμβολιασμού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ημερολόγιο τσέπης εξέδωσε μοναστήρι στο Πήλιο με τον τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιασθείς» όπου τα κείμενά του αποτρέπουν τους πιστούς από τον εμβολιασμό.

Το ημερολόγιο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν απο λίγες ημέρες από ιερά μονή, η οποία δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της μητρόπολης Δημητριάδος, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μετόχι του αγίου όρους, περιέχει αντιεμβολιαστικά κηρύγματα για τον κορονοϊό, με διάφορες δοξασίες και θεωρίες συνωμοσίας.

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του κειμένου, μιλά για σχέδιο τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», με στόχο την επικράτηση του διαβόλου.

«Η διαβόητη πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους. Είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηρίζεται στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλείται στη συνέχεια, δηλώσεις ενός μοριακού βιολόγου, ο οποίος υποστηρίζει, «ότι για την παρασκευή των εμβολίων, γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού».

«Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της εκκλησίας, αρχιεπίσκοποι μητροπολίτες, έφτασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών, το εμβόλιο», επισημαίνεται ακόμη στο ημερολόγιο.

Κλείνοντας δε το κείμενο, επικαλείται δηλώσεις επιστημόνων που υποστηρίζουν ότι, «το εμβόλιο είναι επικίνδυνο» ή ότι «οι εμβολιασμένοι είναι επικίνδυνοι».

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ