Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 | 5:08

Περιστερίου: «Στις επιθέσεις ανώνυμων λιβελογράφων, εμείς απαντάμε με έργα»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Δημήτρης Μανώλαρος Στην ολοκλήρωση ενός από τους πρώτους στόχους του από τον καιρό που ανέλαβε μητροπολίτης Περιστερίου, αναφέρθηκε ο μητροπολίτης Κλήμης σήμερα το απόγευμα.

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Περιστερίου, ο κ. Κλήμης έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας ότι “στις προκλήσεις και τις άνανδρες επιθέσεις ανώνυμων λιβελογραφων, απαντούμε με τα έργα και την συγχώρεση μας. Όσο ο Επίσκοπος παράγει έργο και όχι θεωρίες, κάποιοι μας πολεμούν, αλλά εμείς θα απαντούμε με τα έργα μας”.

Αναφερόμενος στην ανύψωση του Ναού Αγίας Άννας σε ενορία, ο μητροπολίτης Περιστερίου υπογράμμισε ότι “ολοκληρώσαμε το έργο μας, εν μέσω πολλών δυσκολιών. Υψώσαμε την 18η ενορία της Μητρόπολης Περιστερίου. Ανυψώσαμε 4 ενορίες μέσα σε έναν μήνα, φαινόμενο μοναδικό, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας”.

Συνέστησε επίσης την προσοχή στους ιερείς της Μητρόπολης τονίζοντάς τους ότι “να μην δίνεται καμία σημασία σε τέτοια γεγονότα. Οι ανωνυμίας δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ο Επίσκοπος δεν φοβάται, δεν γονατίζει από τις απειλές και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ORTHODOXIAINFOTO.GR

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ