Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 8:08

Περιστερίου: “Είμαστε εδώ για να δώσουμε αγάπη και προοπτική στον κόσμο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Mε σύνθημά του να δώσουμε αγάπη και προοπτική στον κόσμο του Περιστερίου, ο μητροπολίτης κ. Κλήμης παρέστη απόψε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ενορία της Αγίας Αναστασίας της Πατρικίας στο Λόφο των Αξιωματικών.

Ο κ. Κλήμης παρευρέθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ναού γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τους εφημερίους αλλά και τον απλό κόσμο.

Τον μητροπολίτη Περιστερίου καλωσόρισε ο προϊστάμενος του ναού πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Καμπουρόπουλος ο οποίος, αφού μίλησε για την αλλαγή του χρόνου και τον προσωπικό απολογισμό που οφείλει να κάνει ο καθένας μας, τόνισε ότι χρονιά που έφυγε ήταν σταθμός για την τοπική εκκλησία καθώς εκλέχθηκε ο νέος Ποιμενάρχης της Μητροπόλεως Περιστερίου.

Με την σειρά του ο κ. Κλήμης τόνισε ότι αυτούς τους 9 μήνες που βρίσκεται στο θρόνο της μητροπόλεως Περιστερίου βρέθηκε με αντιμέτωπος με αρκετές λύπες και στεναχώριες τις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει αλλά και με πολλές χαρές που του δίνουν οι κληρικοί του.

Υπογράμμισε ότι “δεν είμαστε Εκκλησιά για να παίρνουμε ή να πουλήσουμε. Είμαστε εδώ για να δώσουμε αγάπη, προοπτική και πνευματικότητα στον κόσμο του Περιστερίου. Να κάλεσουμε τους νέους αλλα και τους πρεσβυτέρους ξανά κοντά στην Εκκλησία”.

Πρόσθεσε δε ότι η αγάπη του κόσμου προς την Εκκλησία αλλά και προς το πρόσωπο του Επισκόπου με έχουν συγκινήσει”.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με την ελπίδα να ανέβει η μητρόπολη πνευματικό επίπεδο, ενώ επαίνεσε τους εφημερίους του ναού για την εκδήλωση που διοργάνωσαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ