Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | 23:23

Πέρασμα πιστών ο ναός των Αγίων Αναργύρων ομωνύμου Δήμου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ουρές σχημάτισαν οι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα και την εικόνα των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο ναό της Δυτικής Αττικής.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και με την συμμετοχή κληρικών της περιοχής.

Ο κ. Χρυσόστομος έγινε δεκτός από τους ιερείς του ναού, ενώ συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο.

Αμέσως μετά την αρτοκλασία ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Χρυσόπουλος εφημέριος των Αγίων Αναργύρων παρουσίασε στους πιστούς τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως και μίλησε με λόγια αγάπης για την φιλία που τους ενώνει ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το φιλανθρωπικό έργο του ναού που γίνεται χάρη στην συνεισφορά του πιστού λαού.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης των Νέων Χωρών ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την παραχώρηση του να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του ναού και ευχαρίστησε τους ιερείς του ναού για την πρόσκληση και τιμή που του έκαναν.

Αύριο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και ιερά λιτάνευση το απόγευμα χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ