Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 14:28

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΗΣΕΙ

Πατρών: Στον ασεβέστατο κ. Μόσιαλο απάντησε σήμερα ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Μετά τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο σκληρή ήταν και η απάντηση του μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου στον Καθηγητή Πολιτικής Υγείας Μιχάλη Μόσιαλο για την υβριστική ανάρτησή του προς το πρόσωπο της Παναγίας.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει την ορθόδοξη πίστη και να διακωμωδεί τα θεία», ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο κ. Χρυσόστομος αμέσως μετά από την τέλεση της Χριστουγεννιάτικης θείας λειτουργίας στον ιερό ναό του αγίου Ανδρέα για να προσθέσει πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει τα θρησκευτικά πιστεύματα οποιοδήποτε ανθρώπου».

Αναφερόμενος προσωπικά στο πρόσωπο του κ. Μόσιαλου, ο ιεράρχης τόνισε πως «προσευχόμαστε ο θεός να τον ελεήσει και αυτόν αλλά και τους όμοιούς του. Να τους φωτίσει ώστε να μετανοήσουν και να ζητήσουν το έλεός του», διευκρινίζοντας παράλληλα πως στον ασεβέστατο καθηγητή απάντησε σήμερα ο ορθόδοξος Ελληνικός λαός, «με την συμμετοχή του στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και στη θεία κοινωνία».

Ο μητροπολίτης Πατρών μάλιστα στη συνέχεια παρακάλεσε τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη που ήταν παρών, να μεταφέρει την αγανάκτηση του πατραϊκού λαού προς τον Πρωθυπουργό, για την υβριστική στάση του εκπροσώπου της Ελλάδος στους διεθνείς Οργανισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ