Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:13

ΦΕΣΩΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΩΝ

Πάτρα: Επιχειρηματίας έγινε ιερέας για να γλυτώσει από τα χρέη (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Πάτρα, όπου άνθρωποι που έχασαν τα λεφτά τους, καταγγέλλουν ότι πρώην επιχειρηματίας που εξαφανίστηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, άφησε πίσω του τεράστια χρέη και έγινε ιερέας.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το MEGA, θύματα του πρώην επιχειρηματία από την Πάτρα κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από χρόνια μέσω των social media και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι ο «πολυμήχανος» επιχειρηματίας είχε γίνει ιερέας. Ο ίδιος μάλιστα δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα με μεγάλο κύκλο εργασιών, όταν αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και να εξαφανιστεί.

Ο πρώην επιχειρηματίας και νυν ιερέας, σύμφωνα με την δικηγόρο των θυμάτων κα Ανθούλα Ανάσογλου, “ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ιερουργεί σε ναό στην περιοχή των Βριλησσίων”, ενώ όπως υποστηρίζει η ποινικολόγος, “ο κληρικός φέσωσε τα θύματά του με ένα εκατομμύριο ευρώ και έχει καταστρέψει πολύ κόσμο”.

Τα θύματά του ωστόσο κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο την ώρα που τελούσε κηδεία και όταν του ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δείτε όσα καταγγέλει η δικηγόρος των θυμάτων για τον ιερωμένο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ