Κυριακή 26 Μαΐου 2024 | 12:50

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Παρουσίαση βιβλίου για τις γυναίκες στη σκιά της βίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η ειδική συνοδική επιτροπή ειδικών ποιμαντικών θεμάτων και καταστάσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος διοργανώνει την παρουσίαση του τόμου «Γυναίκες στη σκιά της βίας η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στο Μεγάλο Συνοδικό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ιασίου 1, Αθήνα), με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και των Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Αγγελική Ζιάγκα, Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ιλκνούρ Κιγιτζή, Καθηγήτρια της Τουρκικής Γλώσσας, Χαρά Καραγιαννοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δύνανται να το πράξουν διαδικτυακά ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ