Παρουσία του ΠτΔ η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο (Βίντεο)

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα τέλεσε σήμερα την καθιερωμένη δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Στην επίσημη δοξολογία παρέστησαν, επίσης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης, εκπρόσωποι κομμάτων, οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η στρατιωτική ηγεσία της χώρας, ηγεσία και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα.

Επίσης παρέστησαν, ο μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι άλλων δογμάτων και Εκκλησιών, ενώ τελετάρχης στη δοξολογία ήταν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV