Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 22:13

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου η τιμητική εκδήλωση για τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αθανάσιο Μαρτίνο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η τιμητική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αθηναίων. Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την αγάπη και την στήριξή του αλλά και τον Πρωτεπιστάτη και τους εκπροσώπους του Αγίου Όρους. Αναφέρθηκε στην έλευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας «Άξιον εστί» και τόνισε ότι η δύναμη και η παρηγοριά που λαμβάνουμε από την Θεοτόκο είναι τεράστια.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος απένειμε στον κ. Μαρτίνο το μετάλλιο της πόλης για το έργο και την προσφορά του.

Παρέστησαν, επίσης, Αρχιερείς, Βουλευτές, Διευθυντές Υπηρεσιών της Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και λαϊκοί. Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος και ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ