Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:58

Η πανήγυρη της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πανηγυρικά τιμήθηκε και φέτος η μνήμη της Αγίας Ειρήνης της μεγαλομάρτυρος στην φερώνυμη εκκλησία στην κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομο Παπουλέση ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το θείο κήρυγμα ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερός Εικόνας σε όλη την περιοχή της Νέας Κίου προς ευλογία των κατοίκων καθώς και του τόπου, παιανιζούσης της Δημοτικής Φιλαρμονικής της Νέας Κίου.

Ανήμερα της εορτής Σάββατο 5 Μαΐου 2018 τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας της λειτουργίας οι εφημέριοι του ναού της Αγίας Ειρήνης , π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος , ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να παραβρεθεί και να τελέσει την θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ναό καθώς και τους πολιτικούς που παραβρέθηκαν και τίμησαν τη Αγία.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Ε.Παναγιωτοπούλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ