Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 | 6:23

Παιδιά πεσόντων Ουκρανών στρατιωτών συνάντησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παιδιά Ουκρανών στρατιωτών που έπεσαν στο καθήκον, παιδιά Τατάρων της Κριμαίας, παιδιά με δύσκολες συνθήκες ζωής, ορφανά αλλά και παιδιά με αναπηρία, τα οποία φροντίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, είχε την ευκαιρία να συναντήσει χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ορθόδοξη Θεολογική Ακαδημία του Κιέβου συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Κιέβου.

“Είναι πολύ τρομακτικό να χάνεις τους γονείς σου σε έναν πόλεμο, αλλά μπορείς να είσαι περήφανος που σου έδωσαν ένα λαμπρό μέλλον σε μια ανεξάρτητη, ελεύθερη χώρα”, τόνισε ο κ. Βαρθολομαίος στα παιδιά, ευχόμενος δύναμη και έμπνευση να συνεχίσουν να υποστηρίζουν αυτά τα ιδανικά, για τα οποία αγωνίστηκαν οι γονείς τους.

“Τιμούμε τους νεότερους ήρωές μας και δείχνουμε την αγάπη μας γι’ αυτούς μέσω της προσευχής. Όλοι είμαστε αθάνατες ψυχές και μέσα από την προσευχή αισθανόμαστε μια σύνδεση με εκείνους που δεν είναι πλέον σωματικά ανάμεσά μας και έτσι δείχνουμε την αγάπη μας γι ‘αυτούς”, ανέφερε από την πλευρά του ο Προκαθήμενος Ουκρανική Εκκλησίας.

Φωτογραφίες: Ουκρανική Εκκλησία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ