Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 | 14:23

π. Αλέξιος Κουρτέσης: Να είστε πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο προσφέροντας τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες σας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Ευχαριστήρια επιστολή προς όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας απέστειλε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο π. Αλέξιος εξέδωσε εσωτερική διαταγή ευχαριστώντας θερμά τους αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες και διευθύνσεις της χώρας καθώς και τις ανά περιφέρεια συνδικαλιστικές τους ενώσεις, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση που απηύθυνε η θρησκευτική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για συγκέντρωση προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να διανεμηθούν στους πυρόπληκτους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του προηγούμενου Αυγούστου.

«Για ακόμη μία φορά ο αστυνομικός υπηρετεί τον συνάνθρωπο όχι μόνο σε θέματα ασφάλειας αλλά πολύ περισσότερο σε καταστάσεις κοινωνικής συμπαράστασης», σημειώνει μέσω της επιστολής του ο π. Αλέξιος Κουρτέσης για να προσθέσει πως εμείς ως θρησκευτική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, «γίναμε μάρτυρες αυτής της έμπρακτης αγάπης μέσω της συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία διανεμήθηκαν στους νομούς Ευβοίας, Λακωνίας και Αρκαδίας», επισημαίνει.

Ο προϊστάμενος της θρησκευτικής υπηρεσίας στη συνέχεια αφού ευχαριστεί τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη καταλήγει με την προτροπή, «να είστε πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο προσφέροντας τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες σας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ