Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 1:38

π. Αλέξιος Κουρτέσης: Η γνώση και η παιδεία αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Συγχαρητήριο μήνυμα προς όλα τα παιδιά των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, απέστειλε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Ο π. Αλέξιος με εσωτερική διαταγή που εξέδωσε προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, αναφέρει πως “θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου και τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που με αγώνα και προσπάθειες ετών κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της φετινής χρονιάς κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση”, ενώ συγχρόνως επισημαίνει πως “η γνώση και η παιδεία αποτελούν την ισχυρή βάση πάνω στην οποία η κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Οι επιτυχίες των παιδιών μας αποτελούν εθνικό στόχο και σημαντική εθνική επένδυση στο μέλλον της χώρας”.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας αφού συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία των παιδιών στη συνέχεια επαινεί τις οικογένειές τους γιατί, όπως σημειώνει, “υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και τους δίδαξαν με το παράδειγμά τους την αξία της προσπάθειας, της υπομονής, της εργατικότητας, της αριστείας και της αυταπάρνησης, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται κάθε υψηλός στόχος”.

Ο π. Αλέξιος κλείνει με την ευχή “αυτές οι αξίες να φωτίζουν ως φάρος τη φοιτητική και μετέπειτα επαγγελματική πορεία των παιδιών μας ώστε να αποτελέσουν το ελπιδοφόρο μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας μας. Η χάρη του Θεού και οι πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των αγίων να είναι συνοδοιπόροι σε κάθε σας βήμα. Καλή και ευλογημένη σταδιοδρομία”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ