Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 3:37

π. Αλέξιος Κουρτέσης για αστυνομικούς και πυροσβέστες: Δίνουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Μήνυμα συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης έστειλε προς όλους τους ένστολους της χώρας, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, Αστυνόμος Β’ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Ο π. Αλέξιος που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες για να τους ενισχύσει πνευματικά στο δύσκολο έργο τους, αφού όλες αυτές τις ημέρες δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες, ανέφερε πως “είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παλικάρια αυτά δίνοντας μάχη με τις φλόγες, επιτελώντας έτσι το ιερό τους καθήκον. Αυτό το καθήκον που ορκίστηκαν να το φέρουν εις πέρας, δίνοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή”.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας πρόσθεσε πως “ως πνευματικός τους πατέρας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στο Πυροσβεστικό Σώμα όσο και στην Ελληνική Αστυνομία. Προσεύχομαι δε η Παναγία Μητέρα μας η Κυρία των Αγγέλων με την Αγία Σκέπη να προστατεύει τους πάντες από αυτή την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στη χώρα μας”, κατέληξε ο π. Αλέξιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ