Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 6:48

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ομιλία Γέροντος Νίκωνος Αγιορείτου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής μετά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Παναγίας Μασταμπά Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε ομιλία π. Νίκωνος, Δικαίου της Ξενοφωντινής Σκήτης του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από το Άγιον Όρος.

Ο π. Νίκων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Φίλων του Αγίου Όρους Ηρακλείου και μίλησε με θέμα την μετάνοια στη ζωή των Χριστιανών. Η βιωφελής ομιλία του π. Νίκωνος επίκαιρη και εποικοδομητική ήλθε να βοηθήσει πνευματικά στον αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής όλους τους ακροατές της.

Ο Σεβασμιώτατος, προ και μετά την ομιλία ευχαρίστησε τον π. Νίκωνα για τον κόπο της αγάπης του που τον έφερε από το Άγιον Όρος στην Κρήτη, για τον πνευματικό επιστηριγμό των ανθρώπων της Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους αλλά και σε όσους μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αρχιεπισκοπής Κρήτης παρακολούθησαν την ομιλία, καλό υπόλοιπο στο στάδιο των αρετών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλή Ανάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ