Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 22:47

Ολόλαμπρη η Γιορτή Νεολαίας της Μητροπόλεως Ιλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.

Στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη λήξη της περιόδου των κατηχητικών συνάξεων, συμμετείχαν νέοι και νέες από τα Κατηχητικά Σχολεία και τις Νεανικές Συντροφιές και δραστηριότητες των ενοριών της Μητροπόλεως.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθηναν χαιρετισμό ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως Ιλίου αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, ο δήμαρχος Πετρουπόλεως Ευάγγελος Σίμος, ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ιλίου αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου και τέλος ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, ο οποίος απένειμε μετάλλιο και τον Σταυρό του Αγίου Βλασίου στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Θράκης και της Βοιωτίας από τις ενορίες Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως και Αγίου Διονυσίου Αχαρνών, λαϊκή μουσική από το Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής, Μουσική στη νοηματική από την ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Πετρουπόλεως, θεατρική παράσταση “Παραμύθι χωρίς όνομα” όπου συμμετείχε η παιδική χορωδία του ιερού ναού Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως με 90 παιδιά.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς παρουσιάστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο αφιερωμένο στον Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα για την 9ετή του ποιμαντορία στο πηδάλιο της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους ο κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη Γιορτή Νεολαίας, ενώ μοίρασε σε μικρούς και μεγάλους τριαντάφυλλα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ & ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ