Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:53

Ολοκληρώθηκε το διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με τη συμμετοχή 200 και πλέον παιδιών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 9ου διενοριακού τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι αγώνες δόθηκαν στη διάρκεια του χειμώνα στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Soccer Academy Βασίλης Καραπιάλης” στο Χαλάνδρι, οι τελικές αναμετρήσεις όμως πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Μαΐου στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα.

Παρόντες μαζί με τα παιδιά και Ιερείς νεότητος, στελέχη του κατηχητικού έργου, γονείς των παιδιών, ο π. Αντώνιος Μπεζαΐτης, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης του τουρνουά και ο π. Συμεών Βενετσιάνος, διευθυντής του το Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο. Συμμετείχαν ακόμη διαιτητές και γιατρός.

Στις ομάδες των ενοριών που διακρίθηκαν δόθηκαν κύπελλα και ειδικά βραβεία, και στους νέους των ενοριών ειδικά μετάλλια. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν προσφέρθηκε αναμνηστικό και κέρασμα. Στους αθλητές μίλησε ο π. Συμεών, μετέφερε τον πατρικό χαιρετισμό του Μακαριωτάτου και κάλεσε τα παιδιά να συμμετάσχουν στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής.

Τα παιδιά και οι νέοι μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την επικοινωνία και την ευγενή άμιλλα χάρηκαν το παιχνίδι. Με το τουρνουά ποδόσφαιρου δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να δίνουν κάποια Σαββατοκύριακα αγώνες ποδοσφαίρου, μαθαίνοντας καλύτερα το άθλημα και ταυτόχρονα να γνωρίζονται, να επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς και να αναπτύσσουν το αίσθημα του υγιούς συναγωνισμού μέσα από τους κανόνες που το διέπουν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον γυμναστή κ. Γεώργιο Φίλο, ο οποίος ως υπεύθυνος αγωνιστικού και διαιτητής συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχία του τουρνουά.

Στην κατηγορία του Γυμνασίου διακρίθηκαν οι ομάδες από τις ενορίες Κοιμήσεως Θεοτόκου συν. Ελ. Βενιζέλου, Αγ. Παύλου οδ. Ψαρών, Αγ. Αντωνίου Χαλανδρίου και Αγ. Στυλιανού Γκύζη. Στην κατηγορία του Δημοτικού διακρίθηκαν οι ομάδες από τις ενορίες Αγ. Βασιλείου Μπραχαμίου, Αγ. Παντελεήμονος οδ. Αχαρνών και Αγ. Ελευθερίου Γκύζη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ