Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 0:52

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Πέμπτη ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμανδρίτη κ. Φιλάρετο Σπανόπουλο.

Ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας, ο οποίος για πρώτη φορά επισκέφθηκε την Πόλη, ζήτησε και έλαβε την ευχή του Παναγιωτάτου, εκφράζοντας τον σεβασμό του ιδίου και του ποιμνίου του προς την Μητέρα Εκκλησία και μαζί με τους εκπροσώπους της tοπικής αυτοδιοίκησης, απηύθυνε πρόσκληση προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί την εκκλησιαστική επαρχία του και ειδικότερα τον δήμο Πύργου, Έδρα της Μητροπόλεως και Πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας, καθώς και τον έτερο μεγάλο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη τον κ. Αθανάσιο για την επάξια εκλογή του και του ευχήθηκε καλλίκαρπη Ποιμαντορία. Τον ευχαρίστησε, επίσης, καθώς και τους aυτοδιοικητικούς παράγοντες, για την ευγενική πρόσκληση στην οποία συν Θεώ θα ανταποκριθεί στις αρχές του επομένου Σεπτεμβρίου. Nα σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη σε αυτή την μητρόπολη της Πελοποννήσου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ