Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 0:47

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης 

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος, Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρο και άλλους κληρικούς της Επαρχίας του και τους κ. Αθανάσιο Καββαδά και Χαράλαμπο Καλό, Βουλευτή και Δήμαρχο Λευκάδος αντίστοιχα, Διονύσιο Στανίτσα, Δήμαρχο Ιθάκης, και συνεργάτες αυτών.

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, εξέφρασε τον σεβασμό του ιδίου και του ποιμνίου του προς την Μητέρα Εκκλησία και μαζί με τον Ηγούμενο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απηύθυνε πρόσκληση προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί την Μητρόπολή του για να προστεί της πανηγύρεως της Μονής, κατά την εορτή του Αγίου Πνεύματος, καθώς και τους δήμους Λευκάδος και Ιθάκης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεόφιλο και τους συνοδούς του για την ευγενική πρόσκληση, την οποία και απεδέχθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχου σε αυτή την Μητρόπολη των Επτανήσων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ