Πε, 13/06/24 | 0:57

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οικονόμου: Η Κυβέρνηση αποφάσισε την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και στις αποφάσεις που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση αναφέρθηκε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου τύπου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως απόφαση της κυβέρνησης είναι να «ξηλώσει» τη διοίκηση της Κιβωτού και να την αντικαταστήσει αφού όπως ξεκαθάρισε «πρώτη έγνοιά μας είναι τα παιδιά».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις καταγγελίες υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση της διοίκησης, εξαιτίας των καταγγελιών που βαραίνουν το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου.

Παράλληλα, επεσήμανε πως εφόσον υπάρχουν εγκληματικές πράξεις οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Οι αρχές λειτουργούν χωρίς να επιφυλάσσουν διακριτική μεταχείριση σε κανέναν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με απόφασή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έθεσε σε αργία τον κληρικό της αρχιεπισκοπής, διατάσσοντας παράλληλα τη διενέργεια κανονικών ανακρίσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ