Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 2:08

ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Οικονόμου: “Η εκκλησία πρέπει να αποκόπτει κάθε προσπάθεια η οποία έρχεται να καπηλευτεί το θρησκευτκό συναίσθημα”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Η εκκλησία πρέπει να αποκόπτει κάθε προσπάθεια η οποία έρχεται να διχάσει τον ελληνικό λαό, κάθε προσπάθεια η οποία έρχεται να καπηλευτεί τα θρησκευτικά συναισθήματα και κάθε προσπάθεια που μιμείται στη σφαίρα του σκοταδισμού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την έκδοση των νέων ταυτοτήτων μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Υπουργός επανέλαβε ωστόσο για ακόμη μία φορά σε όσους αμφισβητούν τη νέα ταυτότητα, επισημαίνοντας πως, “κανένας δεν θα σας παρακολουθήσει που βρίσκεστε και που κινείστε”, διευκρινίζοντας συγχρόνως πως, “η θρησκευτική σας πίστη είναι απολύτως σεβαστή και δεν συνδέεται με τον καθ’ οιονδήποτε τρόπο με ένα διοικητικό εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας για να ζούμε με κανόνες μέσα σε ένα κράτος δικαίου”, τόνισε.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου, “στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων”, ενώ στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους σπεύδουν στα αστυνομικά τμήματα να εκδώσουν νέα ταυτότητα, υπογράμμισε πως, “σε δύο χρόνια από σήμερα δεν θα ισχύουν πια οι παλιές ταυτότητες που τρέχουν σήμερα να εκδώσουν”, κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ