Στη ΙΒ´ Περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής, στον ναό του Αγίου Θεράποντα στου Ζωγράφου τέλεσε τον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό για φέτος ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών.
Όλοι ιερείς της περιφέρειας περίμεναν τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής στην είσοδο του ναού με πρώτο τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Χαράλαμπο Πανόπουλο, ο οποίος υποδέχτηκε με θερμή τον νέο Επίσκοπο.
Μετά την ακολουθία και σε μια σύντομη ομιλία του ο κ. Συμεών μίλησε για την αληθινή αγάπη που μεταφέρει η πίστη στον Χριστό και ευχήθηκε “Να ζήσουμε μια πραγματική ανάσταση, αναγέννηση και να μπορέσουμε να χαιρόμαστε την ζωή μας”.
“Την χαρά που αντέχει και δεν την νικά ο θάνατος την προσφέρει μόνο ο Χριστός” είπε κλείνοντας ο Επίσκοπος Θεσπιών.
Στο τελος ο προϊστάμενος π. Χαράλαμπος Πανόπουλος εξέφρασε την χαρά όλης της ΙΒ΄ Περιφέρειας για την εις επίσκοπον εκλογή του κ. Συμεών και σημείωσε τα πολλά χαρίσματα που έχει και ιδιαίτερα με την επικοινωνία των κληρικών της Αρχιεπισκοπής.
Σε ανάμνηση της τιμητικής παρουσίας του Επισκόπου Θεσπιών στην ενορία του Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου ο νέος Επίσκοπος δέχτηκε ως δώρο ένα ωμόφορο και πετραχήλι, κεντημένα από τις φιλότεχνες και χρυσοχέρες μοναχές του μοναστηριού Νταού Πεντέλης στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας μας.