Εκδήλωση με θέμα τον ρόλο του Θεολόγου στη σύγχρονη κοινωνία, το καθήκον του απέναντι στους ανθρώπους αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές του διοργανώνει ο Φοιτητικός Θεολογικός Σύνδεσμος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021 στις 19:30.

Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Δρ. Γεώργιος Καλαντζής, ο Διευθυντής Ραδιοφωνικού Σταθμού Εκκλησίας της Ελλάδος Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος από την Ι.Μ. Παντοκράτορος Αγίου Όρους, καθώς και ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ και π. Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ” και διευθυντής του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ανδρέας Λουδάρος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ Χρήστος Καραγιάννης, η Πρόεδρος Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ Ιωάννα Στουφή, καθώς και Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/8199745806?pwd=V1FicExVZkJoK3Q3THB2c0MvemVMQT09