Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 1:48

“Ο Θεολόγος Αύριο”: Διαδικτυακή εκδήλωση του Τμ. Θεολογίας ΕΚΠΑ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εκδήλωση με θέμα τον ρόλο του Θεολόγου στη σύγχρονη κοινωνία, το καθήκον του απέναντι στους ανθρώπους αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές του διοργανώνει ο Φοιτητικός Θεολογικός Σύνδεσμος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021 στις 19:30.

Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Δρ. Γεώργιος Καλαντζής, ο Διευθυντής Ραδιοφωνικού Σταθμού Εκκλησίας της Ελλάδος Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος από την Ι.Μ. Παντοκράτορος Αγίου Όρους, καθώς και ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ και π. Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ” και διευθυντής του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ανδρέας Λουδάρος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ Χρήστος Καραγιάννης, η Πρόεδρος Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ Ιωάννα Στουφή, καθώς και Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/8199745806?pwd=V1FicExVZkJoK3Q3THB2c0MvemVMQT09

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ