Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 11:56

Ο πόλεμος στην Ουκρανία στο επίκεντρο στρογγυλής τράπεζας στο Τμήμα Θεολογίας ΑΠΘ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Ουκρανία ένας χρόνος μετά: Μια πρώτη αποτίμηση της εκκλησιαστικής και πολιτικοστρατιωτικής σύγκρουσης που συντάραξε τον κόσμο» διοργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σπουδές στον Σλαβικό Κόσμο: Ιστορία, Γραμματεία, Πολιτισμός και Διαχρονικές Σχέσεις με τον Ελληνισμό» του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Η Στρογγυλή Τράπεζα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Σλαβολόγων και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, 17:00-19:00, στο Αμφιθέατρο Β’ στον 2ο όροφο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στη Στρογγυλή Τράπεζα θα συζητήσουν οι κ.κ. Ηλίας Ευαγγέλου, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, Ανδρέας Λουδάρος, Δημοσιογράφος και Διευθυντής του ORTHODOXIA INFO και Σταύρος Τζίμας, Δημοσιογράφος και Επικεφαλής ΑΠΕ/ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασιάδης, Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ.

Η Στρογγυλή Τράπεζα θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά στο κανάλι ΕΔΩ, ενώ θα διατεθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι ωστόσο μπορούν να εγγραφούν στη διεύθυνση ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ